Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ilimize geldi. Bir günlük çalışma ziyaretinde bulunan Bakan, İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü bünyesine alınan 31 tane yeni araç ve iş makinasının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene katıldı.
Eski Köy Hizmeleri Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Vali Blünet Kılınç, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İlçe Kayamakamları, İl Müdürleri, İl Genel Meclis Başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılışında konuşan İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel Bolu'dan ayrılan Düzce'nin araç parkınındaki az sayıda araç ve iş makinalarının yetersizliği nedeniyle hizmet götürmekte zorluk yaşandığını söyledi. 23 olan araç sayısına 31 tane yeni araç ve işmakinası ile birlikte 54'e çıktığını söyleyen Üstünel, bu yaz ve kış aylarındada il genelinde hizmet götürmekte sıkıntı yaşanmayacağını söyledi. Yeni alanınan araçlara toplam olarak 4 milyon 127 bin lira para ödendiğini kaydeden Üstünel katkıda bulunanlara teşekkür etti.
İl Genel Meclis Bakanı Sinan Aydın'da yaptığı konuşmada araç sayısının artmasıyla birlikte kırsal alanlara hizmet götürmek için zaman kaybının yaşanmayacağını belirtti.
Milletvekilleri adına konuşan Celal Erbay, “Düzce on yıl önce Bolu'dan ayrılıp il olunca bir iki çanak çömlekle ayrılmıştı. Elimizdeki imkanlar Düzce'yi ileri götürmeye yetmiyordu. Fakat Düzceli bununla yetinmedi ve çok çalıştı, azmetti yeni araçlarını aldı” dedi.
Vali Bülent Kılınç törende yaptığı konuşmada biz artık projelerimizi yıllara göre değil aylara göre yapıyoruz. Bu yol ne zaman biter diye sorunlara bir ay iki ay gibi süreler verebiliyoruz. Düzce olarak Köydes ve İl Özel İdare ödeneklerini bir havuzda topluyoruz ve oradan planlı programlı bir şekilde aktarım yapıyoruz dedi.