Kış turizmi için biçilmiş kaftan konumundaki Gölyaka ilçesine bağlı Kardüz Yaylası'na kurulması planlanan Baby Lift Kayak Tesisi ve yayla yollarının asfaltlanması ile ilgili incelemelerde bulunuldu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Necmi Kap, İGM ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çıktıkları Kardüz Yaylası'nda belediyenin yer tahsisi için görüşmelere başlandı.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti; "Ben Kardüz Yaylası için daha önce şunu söylemiştim, eğer ki gerçekten yatırım yapılacağına ve vatandaşlarımızın yararına bir şey yapılacağına inanmaz isem asla yaylaya çıkmaya zahmet etmem. Kardüz Yaylası'na kurulmasını planladığımız Baby Lift Kayak Tesisi, yayla yollarının asfaltlanması, kafeteryalar ve otopark için çalışmalara kısa süre içinde inşallah başlıyoruz. Buradan sizlere yaylada elektrik direklerinin dikildiğini ve 1 haftaya kadar yaylamızın elektriğinin de verileceğinin müjdesini vermek istiyorum. Yaylamızı en güzel bir şekilde turizme kazandırmak için elimizden geleni yapacağız."