Tem Otoyolu'nun Kaynaşlı kesiminde aksam saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Niyazi Baysal'ın kullandığı 38 DL 150 plakalı tanker, Tursan Tesisleri önünde aniden kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada Sürücü Niyazi Baysal hafif şekilde yaralandı.

Yaralı sürücü 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tankerin devrilmesi ile birlikte yola dökülen fuel oil nedeniyle trafik akışı da Ankara istikametine yaklaşık bir saat durdu. Kar yağışının da yoğun bir şekilde devam ettiği bölgöye ulaşan ekipler uzun süre tankerin yoldan kaldırılması için çalıştı. Devrilen Tankerin yol kenarına çekilmesinin ardından bu kez karayolları ekipleri önce yolda temizleme çalışması yaptı, ardından fuel oil dökülen yol İtfaiye yardımıyla yıkanarak temizlendi.

 

Bu sırada yolun kapanmasını fırsat bilen bir otobüs firmasının muavinleri ise sürücülere 50 kuruş'tan sıcak çay sattıkları görüldü. Otobüste yolcu yok , boş gidip boş geliyoruz, napalım biz de böyle harçlığımızı çıkarttık diyen muavinler, kapanan yolda mahsur kalan sürücülere sıcak çay satarak, para kazandılar.

 

Yolun kapanmasının ardından kaza bölgesine gelen İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman da çalışmaları yerinde inceledi. Kazada can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Kahraman, çalışmalar hızla devam ediyor. Yola Fuel Oil döküldüğü için temizlenmesi biraz zaman aldı. Çalışmalar biter bitmez yolu açacağız, Otoyolda sürücülerimiz kar nedeniyle bir daha mahsur olmayacaklar dedi.

 

Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından kapanan yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle oluşan kilometrelerce kuyruk, yolun açılmasının ardından son buldu.