Düzceli sürücüleri canından bezdiren Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ile ilgili gelen şikâyetleri değerlendiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sorunun çözümü için geçtiğimiz günlerde düğmeye basmış, en fazla şikâyet gelen D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı'na sinyalizasyon sayacı kurulmuştu.

Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, EDS’lerin yaşattığı mağduriyete karşı harekete geçen ve ilk adımı Olimpiyat Kavşağı’nda atan Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

“BAŞKANIMIZ SORUNA DUYARLI YAKLAŞTI”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, trafik lambalarının aniden değişmesi sonucu kırmızı ışık ihlali cezası yediklerine dair çok sayıda şikâyet aldıklarını kaydederek, “Sorunu başkanımıza ilettik. Kendileri soruna karşı çok duyarlı yaklaştı ve konu ile ilgili hemen çalışma başlattı. İlk olarak sayaç uygulamasının Olimpiyat Kavşağı’nda yapıldı” diye konuştu.

DİĞER KAVŞAKLAR İÇİN DE BEKLENİYOR

Başlatılan sayaçlı trafik lambaları uygulaması ile ilgili çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Yılmaz, “Diğer kavşaklardaki trafik ışıklarına da sayaç takılması ile bu konu da sorun kalmayacaktır. Her zaman yanımızda olan ve kendisine iletilen bu önemli sorunu en kısa zamanda çözüme kavuşturan başkanımıza şükranlarımı sunarım” ifadeleriyle Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN