Akçakoca Rotary Kulübü tarafından Akçakoca Devlet Hastanesi’ne 5 adet diyaliz makinesi bağışı için protokol imzalandı. Törene 3 yıla yakın süre Akçakoca Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne aynı görevle atanan çiçeği burnunda Başhekim Hamid Özmen’in de katıldı.

Protokol törenine Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Erkan Güldiken ile diyaliz makinesi bağışı fikrinin başlatıcısı, bir önceki dönem Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez ve Rotaryen Selahattin Pazvant katıldı. Başhekim Özmen ile Rotary Kulübü temsilcileri karşılıklı hayırlı olması temennileriyle imzalarını tarak protokolü gerçekleştirdi.



Söz konusu diyaliz makineleri için Uluslararası Rotary Vakfı tarafından desteklenen bir hesabın açıldığı, bu hesaba yatacak olan para ile 5 adet diyaliz makinesinin satın alınıp Akçakoca hastalarının hizmetine sunulacağı belirtildi. Ayrıca diyaliz makinelerinin 1 Temmuz tarihine kadar hastaneye teslim edilmesinin hedeflendiği de ifade edildi.



Haber: S.ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ