Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12. günü idrak edilen Mevlid Kandili nedeniyle Düzce protokolü birer mesaj yayımladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, mesajında şunları kaydetti: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (SAV) dünyayı şereflendirdiği kutlu gecede, inanan tüm kulların dualarının kabul olması dileğiyle… İslam âleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yayımladığı kandil mesajında şunları dile getirdi: “Toplumların, milletlerin hayatlarında özel ve önemli günler vardır. Milletimizin ve İslam aleminin en önemli ve vazgeçilmez günlerinin başında Mevlid Kandili gelmektedir. Bu gece, tüm insanlığa örnek olan hayatıyla yolumuzu aydınlatan Peygamber Efendimizin (S.A.V.) dünyaya teşriflerini, Mevlid Kandili'ni kutluyoruz. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştır. Bir fazilet güneşi ve hidâyet meşalesi olan Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir. Tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V.) dünyaya gelişinin yıldönümünde milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen Mevlid Kandili tüm İslam alemine mübarek olsun.” ifadesini kullandı.