Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti teşkilatına iftar yemeği verdi. Verilen yemeğe AK Parti’nin İl ve İlçe teşkilatlarından birçok isim katıldı. Verilen iftar yemeğine Düzce Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu, Celal Erbay’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile ilçe teşkilatlarından birçok isim katıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti’nin tüm teşkilatlarını bir araya toplayarak daha iyi kaynaşma sağlamak için yapılan iftar sonrası uzun bir süre sohbet etti.

DESOB üyeleriyle bir arada...

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, üyelerine İftar yemeği verdi. Verilen yemeğe birçok oda başkanı ve üyelerin yanı sıra önemli isimler katıldı. İftar yemeğine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Baro Başkanı Ali Dilber, Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş’in yanı sıra bir çok oda başkanı ve üyeler katıldı. Veriler iftarda açıklamalarda bulunan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, böyle bir tablonun kendini mutlu ettiğini söyleyerek ve gelen davetlilere teşekkür etti. Kayıkçı konuşmasında güzel mesajlar vererek görmek istediği tablonun bu tablo olduğunu vurguladı. Heyecanlı olduğunu belirten Kayıkçı,”Normalde hiç heyecan yapmam fakat böyle bir tablo karşısında heyecanlanmamak elde değil.” diyerek heyecanını dile getirdi.

İş dünyası Süperlit’in iftarında buluştu.

Düzce’de boru üretiminde kendini kanıtlayan Süperlit Boru Fabrikası, iş dünyasından birçok ismi verdiği iftarda bir araya getirdi. Verilen iftar yemeğine Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Düzce Üniversite Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bünyamin Dikici, Çevre ve Orman Müdürü Oğuz Bayazıt, Süperlit Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kahramancı, Süperlit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Eren ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.