2023 seçimlerine sayılı günler kala AK Partili vekiller şehir şehir Türkiye’yi gezmeye devam ediyor. “Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız” sloganıyla şehir şehir ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri çakır, hem vatandaşlarla buluşmak hem de bir dizi temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gitti.

Eskişehir’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan tecrübeli vekil Fahri Çakır gerçekleştirdiği Eskişehir ziyaretini sosyal medya hesabından: “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Eskişehir'deyiz... Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan 'ın liderliğinde ülkemizin 81 ilinde heyecan ve gayretle durmaksızın çalışıyoruz.” Mesajıyla duyurdu.

Eskişehir’de vatandaşlarla buluştuktan sonra Eskişehir’in ilçesi olan Çifteler’e geçen Fahri Çakır orada da vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Çifteler ziyaretini de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Çakır bu ziyaretini de: “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Eskişehir/Çifteler İlçesindeyiz... Kıymetli ilçe teşkilatımızla bir araya gelerek hasbihâl ettik. 2023 yolundaki çalışmalarımızı değerlendirdik.” Mesajıyla paylaştı.

“Bu aziz millete hizmet etme şerefini bize bahşeden Rabbime ham ediyorum”

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Fahri Çakır “bu aziz millete hizmet etme şerefini bize bahşeden Rabbime ham ediyorum. Onların gönlüne bizim sevgimizi muhabbetimizi yerleştiren rabbimize ne kadar şükretsek azdır.

“Allah aramıza fitne sokmak isteyenlere fırsat vermesin”

İnşallah vatandaşların bizden beklediği 2023 hedeflerimizi de hayata geçirerek daha aydınlık ve müreffeh bir Türkiye’de daha büyük hizmetlerle milletimize olan gönül bağımızı ve sevgimizi yüzyıllar boyunca sürecek bir hikâyeye dönüştüreceğiz. Allah aramıza fitne sokmak isteyenlere fırsat vermesin, yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerine yer verdi.