Türk Silahlı Kuvvetler (TSK)'nin, terör örgütlerine karşı Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan Mehmetçiğe minik yüreklerden anlamlı destek... Şükran Öney Anaokulu öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları termal içlik ve çoraplardan oluşan paketleri Afrin'e gönderdi.

Büyük bir istek ve mutlulukla asker ağabeyleri için hazırlık yapan minikler, kendi elleriyle giysileri paketledi ve üzerine öğretmenlerince kaleme alınan duygularını yansıtan notları yapıştırdı.

Anaokulu öğrencileri, "Sizin sayenizde mutluyuz yuvamızda, sizin sayenizde rahatça yaşıyoruz bu vatanda, geleceğin minik askerlerinden sevgilerle... Sizi çok seven kardeşleriniz..." yazılı notlarla Türkiye'nin huzuru ve güvenliği için harekata katılan kahraman askerlere moral desteği verdi.

Devletin tüm askerlerin ihtiyaçlarını karşıladığı bilinirken, sadece yanlarında olduklarını hissettirmek için gerçekleştirilen etkinlik sonunda minik yürekler, Türk Bayrak'lı tişörtleriyle asker selamı vermeyi ihmal etmedi.

Haber: C. ÜSTÜNER