4 yıl önce Düzce'den Ahmet Mülayim'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde Düzceli adaylar 23 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hazırlanıyor. Seçimlere Düzce'den oluşturdukları liste ile girecek olan Yönetim Kurulu Başkan adayı Ahmet Mülayim başta olmak üzere Hayati Eğilmez, Cahit Aydın, Necmettin Kavak ve Ahmet Kılıç seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adaylar, bugün de seçim çalışmaları kapsamında Muhtarlar Derneği'ne giderek muhtarlardan seçimler için destek istedi ve muhtarlara yapmayı düşündükleri çalışmalardan bahsetti.

Seçimlere Düzce'den tek liste olarak girmeyi hedeflediklerini belirten Ahmet Mülayim dernek ziyaretinde yaptığı açıklamada amaçlarının Düzce'yi Kooperatifte en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti. Mülayim, “Düzce, bu zamana kadar hep dışarıda bırakılmak istendi. Bizde bu durumu bir son vermek için seçimlere giriyoruz. Düzceliler'in destekleriyle de seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inancımız sonsuz.” şeklinde konuştu. Mülayim yapmayı düşündüğü çalışmalardan da bahsetti.