Birçok branşta yaşanan uzman hekim sıkıntısı yüzünden tepkilerle adından söz ettiren Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yakın tarihte ataması yapılan uzman doktorlar bir bir göreve başlıyor.

Düzce Valiliği'nden yapılan bilgilendirmede, Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Abdullatif Şirin'in 9 Aralık 2019 tarihinden itibaren Atatürk Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladığı aktarıldı.

Gastroenteroloji Polikliniği’nde muayene olmak isteyen hastaların muayene randevularını MHRS sistemi üzerinden veya Alo 182’yi arayarak oluşturabileceği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Gastroenteroloji uzmanlığı nadir bulunan branşlardan biri olup, temel olarak sindirim sistemi hastalıklarının teşhis ve tedavisi ile ilgilenmektedir. Bölgemizde bu branşın hastanemizde hizmet vermeye başlaması tedavisi devam eden hastalarımız için büyük kolaylık sağlayacak olup; bu branşta il dışına yapılan sevklerde azalacaktır. Düzceli vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en verimli şekilde faydalanmaları için sağlık kuruluşlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz."