Düzce’de sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve buna bağlı olarak yaşanan elektronik eşyaların yanması sorunu siyasetin de gündemine girdi. İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, yoğun şikayetlerle ilgili SEDAŞ yetkililerini ve ilgili kamu görevlilerine açıklama yapmaya davet etti.

Başkan Er, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Her geçen gün büyüyen bir il olan Düzce’de özellikle hane halkı tarafından kullanılan elektriğin trafo başta olmak üzere yapılması gereken ekstra yatırımlar kaynaklı oluşturduğu problemler vatandaşlarımızın bütçelerine, özelliklere düzensiz elektrik akımının beyaz eşyalara verdiği zarar sebebi ile yük oluşturmaktadır.

Gümüşova, Çilimli ve Cumayeri başta olmak üzere, hemşehrilerimizden gelen yoğun talep ve şikayete duyarsız kalmama adına Sedaş yetkililerini ve ilgili kamu görevlilerini vatandaşlarımızı tatmin edici bir açıklama yapmaya davet ediyor ve konunun takibini hassasiyetle yapacağımızı Düzce kamuoyuna bildirmek istiyoruz. Hemşehrilerimizin problemlerin çözülmesi veya en azından çözüm planlaması adına Düzce kamuoyuna tatmin edici bilgi verilmesi zaruridir”

HABER: Mehmet GÜNESEN

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr