Daha öncede APEK Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve 23 Mayıs'ta yapılacak olan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu'na Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını koyan Ahmet Mülayim, Düzce'de toplantılarına devam ediyor. Mülayim Düzce'den seçimlere katılacak diğer üyelerle birlikte bugün kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve muhtarlar da katıldı.

“Düzce bizim için lokomotif olacak.”

Toplantı da açıklamalarda bulunan Ahmet Mülayim, bu zamana kadar mevcut yönetimin Düzce'yi görmezlikten geldiğini ve bu durumun Düzce'ye zarar verdiğini söyledi. Mülayim, “Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde çevre iller Akyazı, Düzce. Hendek, Bolu birleşirse bu bölgeler, hakettiği konuma kavuşacaktır. Bu bölgeler arasında Düzce lokomotif durumda yer alıyor. Gerçekten artık bu bölgelerin daha iyi şekilde kooperatifte yer alması için biz elimizden geleni yapacağız. Bu doğrultu da sizlerden destek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kazanmak için her şeyi yapıyorlar.”

Konuşmasında mevcut yönetime de yüklenen Mülayim, “Bu zamana kadar hiçbir iş yapmayan kooperatif yönetimi seçim öncesinde de Adapazarı'ndaki gazetelere boy boy afişlerini koyduruyorlar. Yani seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama şeker üreticisini bu tür faaliyetlerle kandıramazlar. Şeker pancarı ekicileri her şeyin farkında. Seçimlerde de gereken ders verilecek.” şeklinde konuştu.