Düzce Meslek Yüksek Okulu’nun 32’nci dönem öğrencilerinin mezun olması nedeniyle düzenlenen Mezunlar Günü festival havasında geçti. Mezunlar Günü etkinlikleri sırasında öğrenciler dans ve müzik gösterileri yaparken, öğrencilerin yıl boyunca ürettiği ekipman ve el ürünleri de sergilendi

 

Mezunlar Günü’ne Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay,  Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Mustafa Kepez, Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal,  Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor  İlhan Özturan, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Ak Parti Milletvekili Celal Erbay, medeniyeti bu milletin gençlerinin yükselteceğini belirtirken, milletvekili olarak Düzce Meslek Yüksekokulu’nu geliştirmek için elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyledi. Erbay Mezun olan öğrenciler, öğretim görevlileri ve velileri tebrik etti.

 

Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Mustafa Kepez ise, meslek yüksekokullarının sanayinin üniversite ile buluştuğu noktalar olduğunu ifade ederken, geleceğin icatlarını bu okullardan mezun olan mucitlerin gerçekleştireceğini söyledi.

 

Mezunlar Günü’nde Düzce Üniversitesi’nin birimleri arasında gerçekleştirilen kültürel ve sportif etkinliklerde dereceye giren takımların ödülleri, Milletvekili Celal Erbay ve Rektör  Yardımcısı Mustafa Kepez tarafından verildi.

 

Mezunlar günü nedeniyle öğrencilerin ürettikleri çok değişik türlerde ürünler de çok sayıda standda sergilendi. Öğrenciler, ürettikleri takılardan, el sanatlarına, tarım aletlerinden otomasyona kadar çok sayıda standda sergilenen ürünler hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Ziyaretçilere Meslek Yüksek Okulu’nun Mezunlar günlerinde  geleneksel hale gelen pilav da ikram edildi.