İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 75 yaşındaki annesi Servet Soylu hayatını kaybetti. Merhume Soylu, bir süredir kalp yetmezliği nedeniyle İstanbul’da bir hastanede tedavi görüyordu. Acı haberi Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca duyurdu.

Düzce protokolü de Bakan Soylu’nun hayatını kaybeden annesi Servet Soylu için taziye mesajları yayımladı.

DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY

“İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem anneleri hakka yürüdü. Allah rahmet etsin. Mekanı  cennet olsun. Sayın Bakanımıza ve ailesine Allah sabır versin.”

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ

“İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun muhterem anneleri Servet Soylu hanımefendinin vefatını teessür ile öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, değerli kardeşim Süleyman Soylu’ya ailesi ve yakınlarına başsağlığı, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

AK PARTİ KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI, DÜZCE MİLLETVEKİLİ AYŞE KEŞİR

“İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun vefat eden kıymetli annesi Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet diliyorum.  Başta, bakanımıza ve ailesine sabır diliyorum."

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ FAHRİ ÇAKIR

“İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun çok kıymetli annesi Servet Soylu Hanımefendinin vefatını üzüntü ile öğrendik. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum.”

MHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÜMİT YILMAZ

“İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem annesi Servet Soylu hanımefendiye Yüce Allah Rahmet, Sayın Bakanımıza ve kederli ailesine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.”

Merhume Servet Soylu yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Öncü Medya Grubu olarak Merhume Servet Soylu’ya Allah’tan rahmet, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABER: Mehmet GÜNESEN