Düzce Valisi Cevdet Atay, "Vali Atay, açıklamasında, “Kıymetli Düzceliler, yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumum iyi herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız süreci evde geçirmemi uygun gördü. Vatandaşlarımızdan kurallara riayet etmelerini özellikle istiyorum. Dualarınızı bekliyorum” cümleleriyle korona virüse yakalandığını duyurdu. Haberin ardından Düzce protokolü Düzce Valisi Atay için ‘geçmiş olsun’ mesajları paylaştı.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır

“Geçmiş olsun Sayın Valim, Rabbim şifalar versin.”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü

“Geçmiş olsun Sayın Valim. Acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle ve tüm hastalarımız ile beraber.”

Düzce Üniversitesi

“Geçmiş olsun Sayın Valimiz... Sizlere Allah'tan acil şifalar diliyoruz... En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileklerimizle...

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin

“Koronavirüs (#Covid_19) testi pozitif çıkan Düzce Valimiz Sn. Cevdet Atay' a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar İhsan eylesin.”

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu

“Düzce Valimiz Sn. Cevdet Atay'ın Covid-19'a yakalandığını üzüntü ile öğrendim. Sayın Valimize geçmiş olsun diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşarak, aramızda görmeyi temenni ediyorum.”

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam

“Covid-19 testi pozitif çıkan Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay a geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Sayın Vali’mize ve tüm hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.”

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan

“Covid-19 testi pozitif çıkan Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.”

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin

“Covid-19 testi pozitif çıkan Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er

“Covid 19 testi pozitif çıkan Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.”

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz

“Sayın Düzce Valimiz Cevdet Atay’ın COVİD-19 testinin pozitif çıktığını öğrendim. Temennim en kısa sürede sağlığına kavuşarak, görevinin başına dönmesidir.  Sayın Valimize ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen maskemizi takalım ve sosyal mesafeyi koruyalım.”

Önceki Dönem Düzce Belediye Başkanı ve Düzce İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay

“Covid-19 testi pozitif çıkan Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay’a ve tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”