Dereleri taşırıp ev ve iş yerlerini sular altında bırakan, maalesef bir vatandaşımızı kaybettiğimiz yıkıcı sağanak yağışların oluşturduğu sel ve tahribattan şehrin içme suyunu temin eden regülatör de nasibini almıştı.

Regülatöre gelen kanalların kopmasıyla Düzce’de sular 3 gündür kesikti. Ekiplerin gece gündüz uyumadan çalışmaları neticesinde, kente su akışı yeniden sağlanmaya başlandı.

24 ESASINA DAYALI ÇALIŞILDI

Başta Düzce Belediyesi Başkanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere yüzlerce insanın saatlerce uykusuz kalarak 24 saat esasına dayalı bir biçimde çalışmaları netice verdi.

Yetkililerden gelen açıklamalara göre, aylar sürecek çalışmalar 3 güne sığdırıldı ve nihayet şehrimiz tekrar suya kavuştu.

su sıkıntısı çözüme kavuşmuştur”

Müjdeli haber ilk olarak Düzce İl Genel Meclisi Resmi Twitter hesabından duyuruldu. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

Beyköy beldesi Samandere, Özyanık, Derdin ve Uğur köyü grup yolu ve Çınardüzü köyün de meydana gelen heyelan nedeniyle Düzce Belediyesi su hattının bulunduğu bölgedeki tahribat giderilmiş olup, su sıkıntısı çözüme kavuşmuştur.”

Öte yandan kademeli olarak Şehre gönderilen suyun, gece yarısına kadar kentin tamamında sorunsuz bir şekilde akacağı kaydedildi.