Gaziantep'e bir ziyarette bulunan Düzce TSO başkanı Metin Büyük ve beraberindeki heyet, buradaki temaslarının yanı sıra, Düzce'de yapılacak olan TSO binası ile ilgili fikir alabilmek amacıyla Gaziantep Ticaret Odası binasında da incelemede bulundular.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük ve yönetim kurulu üyeleri, GTO'yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ünal Özdil ile bir araya geldi.

Ünal Özdil, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ''Sizleri Gaziantep'te ve Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk'' dedi.

Gaziantep'in sosyal, kültürel ve ekonomik durumu ile ilgili bilgiler veren Özdil, ''Son dönemde yaşanan sıkıntılara rağmen Gaziantep, üretmeyi ve büyümesini sürdürmüştür. Özellikle teşvik konusunda uğradığı mağduriyet Gaziantepli sanayicilerimiz zor durumda bıraktı. Ancak, biz kimseye küsmeden, darılmadan ve yılmadan geçmişte olduğu gibi bugünde üretmeyi sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük ise Gaziantep'in sanayisini ve ekonomideki gelişimini dikkatle izlediklerini ve özellikle girişimci ruhunu kendilerine örnek aldıklarını belirterek, ''Teşvik konusunda mağdur olduğunuzu biliyoruz. Ama, bugün bulunduğunuz nokta küçümsenecek bir nokta değil. Gaziantepli sanayicileri, başarılarından dolayı kutluyoruz'' dedi.

Konuşmaların ardından, Büyük ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yeni yaptıracakları kendi hizmet binalarıyla ilgili fikir edinebilmek için GTO hizmet binasında incelemelerde bulundular.