1994 yılının 21 Şubat'ında Türkiye’nin ilk yerel televizyonlarından bir olarak Çamköy'de bir villada kurulan ve çeyrek asrı aşkın süredir yayın hayatına devam eden Öncü Televizyonu, 27 yaşında.

Yayın hayatına başladığı günden bugüne, her geçen gün kalitesini yükselterek Düzce’nin ve bölgenin güçlü sesi olmaya devam eden Öncü Televizyonu, ilkeli, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışı ile bölge halkının sorunlarını ekranlara taşıyarak, çözüm üretilmesinde köprü vazifesi görmeye devam ediyor.

Habercilik anlayışıyla Düzce tarihine adını altın harflerle yazdıran Öncü TV’ye kuruluş yıldönümü vesilesiyle toplumun farklı kesimleri, sivil toplum kuruluşları ve Düzce protokolü kutlama ziyaretleri gerçekleştirdi. Konukları Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aleyna Mübarek Türkseven, Öncü Medya Haber Genel yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner ağırladı.

İLK ZİYARET VALİLİKTEN

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık kutlama ziyareti maksadıyla Öncü Medya Grubu’na konuk oldu. Altınkayık, Düzce Valisi Cevdet Atay’ın Öncü TV’nin 27. Yılı dolayısıyla kaleme aldığı mesajı Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a takdim etti. Ünsal, hem Altınkayık’a hem de onun şahsında Düzce Valisi Cevdet Atay’a teşekkürlerini iletti.

Vali Atay mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öncü RTV, Basın Kuruluşlarımızın; hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz açısından büyük önem arz etmektedir. Bu ilkeler doğrultusunda, toplumun doğru ve tarafsız biçimde bilgilenmesine, haber almasına katkı sağlayan, basınımızın önemli bir üyesi olan Öncü TV'nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, sesinizin ve seslendirdiklerinizin daim olmasını temenni eder, başta şahsınız olmak üzere tüm çalışanlarınıza sağlık ve başarılar dilerim”

BAŞKAN ÖZLÜ’YÜ ÜNSAL AĞIRLADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Öncü Medya’ya ziyaret düzenledi. Özlü, Düzce’ye kattığı değer ve vatandaşın bilgilenme hakkına yaptığı katkıdan dolayı Öncü Medya ailesine teşekkür ederek nice yıllar temenni etti.

İYİ PARTİ HEYETİ İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİ

İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı da Öncü Medya’ya kutlama ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Yunus Özay Er, Merkez İlçe Başkanı Demet Demir Boşver ve partinin yönetim kurulu üyeleri Öncü Medya’nın 27. yaşını kutlayarak nice başarılı yıllar temenni etti.

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünsal, konuklarıyla yakından ilgilenerek nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN