Düzce’de her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer alan “Biz Büyük Bir Aileyiz” Derneği, yardım faaliyetlerine devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Aziziye Mahallesi 1007. Sokakta oturan KOAH hastası engelli bir vatandaşa gıda, yakacak ve kıyafet yardımında bulunan Dernek Başkanı İsmail Yıldız, maddi durumu iyi olan tüm Düzce halkını engelli vatandaşlara sahip çıkmaya davet etti.

 

“Soğuk havada yardıma muhtaçlar”

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız, “Soğuk havanın ve karın etkisini gösterdiği bu günlerde muhtaç vatandaşlarımıza, özelliklede engelli vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Çok sayıda, yardım bekleyen ve muhtaç vatandaşımız var, her vatandaşımıza yetişmeye çalışıyoruz. Devletin sunduğu imkanlar yetersiz kalıyor. Duyarlı, Hayırsever, durumu iyi olan vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyoruz. Maddi desteğin yanı sıra manevi desteğe de ihtiyaçları olan muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz” dedi.   

“Her zaman benim yanımda oldular”

KOAH hastası engelli vatandaş ise, kendisine derneğin her zaman sahip çıktığını ifade ederek, “Dernek başkanımız İsmail Yıldız’dan Allah razı olsun. En zor günümde bile benim yanımda oldular. Akülü araba ihtiyacıma kadar bütün ihtiyaçlarımı karşılıyorlar” diye konuştu.  

HABER: Savaş ARI