AK Parti Düzce Milletvekili Prof.Dr. Celal Erbay parti binasında basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan ve İl Başkanı Fevai Arslan'da hazır bulundular.
"Bizim AK Parti olarak duracak vaktimiz yok. Bizler koşmak mecburiyetindeyiz." diyerek sözlerine başlayan Erbay "AK Parti olarak sevgiyi, kardeşliği üreteceğiz ve arı gibi çalışacağız" dedi.
Basın toplantısının amacının halkla bütünleşme sağlamak olduğunu bunun için her haftanın bir günü Düzce'de kalıp pazartesi günleri parti binasında vatandaşların sorunlarını dinlemeyi amaçladığını, günün değişebileceğini ama mutlaka her hafta bir gün öğleden sonra parti binasında vatandaşların sorunlarını dinleyip daha sonra Ankara'ya giderek çözüm bulmaya çalışacağını dile getirdi.
Konuşmasında güneydoğu sorununada değinen ve biz Düzce kardeşliğini Türkiye'ye yaymayı amaçlıyoruz diye sözlerini sürdüren Erbay, "Düzce'de 72.5 millet yaşıyor ve kardeşce, sevgiyle hep birlikte yaşıyor, aynı şey Sakarya içinde geçerli ve biz Düzce ve Sakarya modelini tüm Türkiye'ye yaymak için çalışacağız" dedi.