Bugün akşam saatlerinde Belediye önünde bulunan kavşakta Trafik ışıklarının altına park eden araç, sürücülere zor anlar yaşattı.
Uzun konvoyların oluştuğu Trafik ışıklarında birde araçlar park yapınca Trafik çekilmez hale geldi. Emniyet ekiplerinin uyarılarına rağmen yasak yerlere ve araçların geçtiği yollara araç bırakarak şerit kapatan sürücüler 61 TL ile cezalandırılıyor.
Emniyet ekiplerinin önce uyardığı ardından da cezai işlem uyguladığı araçlar hala yerlerinden kaldırılmıyorsa bu kez çekici yardımı ile kaldırılıyor. Ancak buda yeterli olmuyor. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, Trafik ışıklarının altına park etmiş bir araca cezai işlem uygularken diğer tarafta sürücüler araçlarını yine yasak yerlere bırakıyor.

Anlaşılan bu trafik sorunu uzun süre devam edeceğe benziyor. Bazı bilinçsiz sürücülerin neden olduğu trafik karmaşası, konvoylarda bekleyen sürücülerin çektiği çile bir yana işinden evine dönen yorgun argın gelen insanlar, okulundan gelen öğrenciler, küçük çocuklar ve yaşlı insanlar çalan korna seslerinden nasibini alıyorlar.