23482

Ödül törenine TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Valisi Vasip Şahin, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bahri Bakan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öz, Meclis Üyesi Hayati Eğilmez, Düzce ESKOP Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, Düzce İGM Başkanı Sinan Aydın, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Akçakoca TSO Başkanı Mustafa Vural, Kocaeli, Sakarya, Bolu illerinin STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

23478

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tören öncesinde yaptığı konuşmada; ekonominin büyümeye geçişiyle birlikte özel sektördeki istihdamın 1,1 milyon kişi arttığını söyledi. Yapısal reformların gerekliliğine dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, 2015’e kadar her yıl seçim olduğunu hatırlatırken, “Siyasetin en zor dönemi, seçim zamanı yapısal reformların yapılmasıdır. Hep beraber siyaseti bu konuda cesaretlendirmeliyiz” ifadesini kullandı. Hisarcıklıoğlu’nun ardından söz alan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, 2008’de başladıkları bu organizasyon serisinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek, önemli bir kriz ortamından çıktıktan sonra bile başarılarını katlayarak sürdüren firmaların ödüllere layık olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş dalında Anlaş Anadolu Lastik San. ve Tic. A.Ş adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Eray Savcı aldı. Ödülü Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu verdi. Gıda Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş dalında S.M.S Gıda San. İth. İhr. Ve Tic. A.Ş adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Atalay'a ödülü Bolu TSO Başkanı Emin Semercioğlu tarafından verildi.

23481

Taşıt Araçları ve Yan Sanayi (Lastik Sanayi) Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş dalında Standard Profil Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş adına ödülü İnsan Kaynakları Direktörü Akın Yıldırım aldı. Ödülü Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük verdi. Tekstil ve Deri Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş dalında İmteks Giyim San. Tic. A.Ş adına ödülü Genel Müdür Abdurrahman Kansu aldı. Bu ödül de SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ'un elinden sahibini buldu.

23480

Tekstil ve Deri Ürünleri Sanayi Sektörü KOBİ dalında Gibor Alfa Çorap ve Tekstil San. Tic. A.Ş adına Yönetim Kurulu Başkanı İsak Benvensite aldı. Bu ödül de Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu tarafından verildi. Ayrıca değerlendirmeye katılan bütün firmalar içerisinde sektör gözetilmeksizin yapılan değerlendirmede Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde Standard Profil Otomotiv San. Tic. A.Ş büyük ödüle layık görüldü. Bu ödülü de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi.

23479

Haber; Ş. ÇAKIR