Her ay bir il başkanının ev sahipliğinde Düzce’nin sorunları ve ihtiyaçları için aynı masa etrafında toplanan siyasi parti il başkanlarının son durağı Yeniden Refah Partisi oldu.

“Terörü besleyen kaynakların ortadan kaldırılmasını istiyoruz”
Parti binasında düzenlenen il başkanları toplantısı öncesi basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, şöyle konuştu:
“Yedincisini düzenlediğimiz il başkanları toplantısının Düzce’mize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ordumuzun yapmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’ndaki şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı kardeşlerimize de şifa diliyorum. Terörü besleyen kaynakların kurutulmasını ve bunların biran önce ortadan kaldırılmasını istiyoruz.”

“Köylerimizi ve ilçelerimizi taramaya başladık”
“Düzce’nin menfaatini gözetmek ve sorunlarını çözmek için il başkanları olarak birlikte harekat ediyoruz.” diyen Merttürk, sözlerine şöyle devam etti:
“Düzce’mizin menfaati, sorunları ve geleceği ile ilgili elimizden geleni hep birlikte çözmeye çalışıyoruz. Bu ayki toplantımızı Yeniden Refah Partisi olarak biz ev sahipliği yapıyoruz. Köylerimizi ve ilçelerimizi taramaya başladık. Düzce’mizin ve halkımızın sorunlarını da bizzat kendilerinden dinledik, il başkanları olarak ta bu konuları değerlendireceğiz. Halkımızın en büyük sorunlarından birisi yol ve İSKİ sıkıntıları… Selzedelerimizin sıkıntılarına tam olarak cevap bulamaması, küçük sanayi sitesindeki çözüme ulaşmamış alt yapı sorunu ve halkımızın genel olarak bize sunmuş olduğu sıkıntıların başında işsizlik çekmektedir. Bunların hepsine hep birlikte çözüm arayışımız ve neticelendirme çabalarımız devam edecek.”

İlk kongre 17 Kasım’da Ankara’da
Yeni kurulan bir parti olduklarını anımsatan Merttürk, “Yeniden Refah Partisi’nin olarak ilk kongremizi 17 Kasım’da Ankara Arena’da yapacağız. Tüm halkımızı da bu kongreye davet ediyoruz.” dedi.