Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’den oluşan heyet Ankara'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. Düzceli heyet, ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ardından ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Düzce’de yapılan yatırımlar ve projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

"Düzce daha güzel olacak."

İçişleri bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirilen o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Dr. Faruk Özlü, "Düzce Kent Estetiği projemiz kapsamında “Düzce Valilik Binası Cephe Giydirmesi” çalışmasına onayları ve mali destekleri için İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya tüm hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Düzce daha güzel olacak." ifadelerine yer verdi.

Bakan Soylu ile yapılan görüşmenin ardından, Vali Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ederek, Düzce'nin yatırım ve projeleri hakkında görüşme yaptılar.