Survivor 2021 sezonu gönüllüler takımı yarışmacılarından olan Ayşe Yüksel’in Düzceli olması bu sezon Düzceliler’in yarışmaya daha büyük bir ilgi duymasına yol açtı. Yarışmadaki parkurları hazırlayan ekibin Düzceli olması nedeniyle geçtiğimiz yıl sık sık yarışmada Düzcespor ve Düzceliler’e selam gönderen kanal sahibi ve program yapımcısı Acun Ilıcalı, çekimleri yakın tarihte başlayan Survivor 2021’de de Düzce’yi anmayı ihmal etmiyor.

Yarışma sırasında sohbet ettiği Düzce Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Ayşe Yüksel’in Düzce’ye selam göndermesi üzerine Düzce’ye olan yakınlığından bahseden Acun Ilıcalı, “Burada parkurları hazırlayanlar Düzceli, yani çok sayıda Düzceli var. Ancak ilk kez bir Düzceli programa konuk oluyor.” diyerek Düzceliler ile çalışmaktan ve bir Düzceli’yi yarışmada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bunun üzerine adada bulunan Survivor ekibindeki Düzceliler, Düzcespor forması açarak, takımları için sevgi gösterisinde bulundu.

Öte yandan Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenen ve TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmaya başarılı performansı ile damga vuran Düzceli yarışmacı Ayşe Yüksel, Düzceliler tarafından büyük beğeni ile izleniyor. Düzce’de yaşayan vatandaşlar Yüksel’i sadece izlemekle kalmıyor, destek mesajlarıyla yanında olduklarını gösteriyor.

Ayşe Yüksel kimdir?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümüne devam ediyor. Üniversite eğitimine 2. sınıfta devam eden Ayşe Yüksel, genç yaşlarda sporun farklı dallarıyla ilgilendi. Ortaokulda masa tenisi eğitimine başladı, o yıllarda başladığı halterde başarıyı yakaladı ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldu. 1 yıl halterle ilgilendikten sonra voleybola yöneldi. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ederken tenis antrenörlüğüne başladı. 4 yıldır tenis antrenörlüğünü sürdürüyor.

Ayşe Yüksel, tanıtım fragmanında “Gülen yüzümle güldüreceğim, rüzgarımla parkurları estireceğim. Hazır mısınız?” sözleriyle Survivor 2021 iddiasını ortaya koymuştu.

HABER: C.ÜSTÜNER