Düzce’de ana arterlerde okulların açıldığı gün başlayan ve hayatı felç eden yol çalışmaları aylardır bitmek bilmedi.

Vatandaşların hayatını kâbusa çeviren sabah trafiğinde araçlar adeta üst üste çıkıyor.  Okul servisleri ve işçi servislerinin yanısıra özel araçlarıyla işine gücüne gitmek isteyen insanlar, 5 dakikalık yol için neredeyse yarım saat trafik çilesi çekiyor.

Yetkililerden konuya ilişkin en ufak bir açıklama bile yapılmazken, Düzceli vatandaşlar durumu CİMER’e kadar taşıdı.

CİMER’E ŞİKÂYET ETTİLER

CİMER’e yol çalışmalarında yaşanan mağduriyetten ötürü şikâyette bulunan bir vatandaş 0542 727 18 81 numaralı Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattına gönderdiği mesajında “CİMER’e şikâyette bulundum. Yetkililer hemen bana ulaşıp şikâyetinizi geri alın bir haftaya çözülecek yol problemi dediler. Aylar geçti hiçbir şey çözülmedi. Ben de şimdi tekrar şikâyet ediyorum. Size de ekran görüntülerini gönderiyorum” ifadelerine yer verdi.

“SEÇİMDEN ÖNCE VERİLEN SÖZLER TUTULMADI”

Öte yandan bir başka vatandaş ise yine 0542 727 18 81 numaralı Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattına gönderdiği mesajında; “Seçimden önce buraya Olimpiyat, Hal,  As taksi kavşağına dal çık yapılacağı sözü vermişlerdi. Ama her seçimde olduğu gibi verilen hiç bir söz tutulmuyor. Bizler de sözümüzü tutmayız keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bu kavşak düzenlemesi ve yan yolların bir an önce açılmasını en acil şekilde istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZLER DE SANDIKTA BUNU ÇOK İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Öte yandan bölge sakinleri Haber Merkezimize ilettikleri mesajda “Kaç sefer aradık bir kere gelip dinlemediler ama seçim yaklaştı köy köy dert dinliyorlar. Buraya bir kere gelip esnafı ve dükkân sahiplerinin şikâyetini dinlemediler biz Fatih Mahallesi, Aziziye mahallesi ve Olimpiyat kavşağı sakinleri olarak bu durumu seçim günü geldiğinde sandık başında çok iyi değerlendireceğiz bilgileri olsun” ifadelerinde bulundular.