Düzce’nin en çok okunan ve gerçeklere ışık tutan gazetesi Düzce Manşet, 15 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor. Yerel basının amiral gemisi Öncü Medya Grubu çatısı altında her gün sütunlarına taşıdığı özel, güncel ve araştırma haberleriyle yüzlerce okuyucuya ulaşan gazetemizin kuruluş yıl dönümünü unutmayan İYİ Parti yönetimi, kutlama ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve bir süre önce göreve atanan Merkez İlçe Başkanı Hakan Deniz, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Düzce Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner tarafından ağırlandı.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Düzce Manşet Gazetesi’nin başarılarla geçen 15 yılını tebrik eden İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, objektif ve korkmadan olayların üzerine giden yayın anlayışı ile Manşet’in Düzce basınının önemli temsilcileri arasında yer aldığını vurguladı.

Düzceliler’in güçlü sesi Öncü TV ve Manşet Gazetesi’ne Düzce’nin gelişimine sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür eden İl Başkanı Er, Düzce Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner’e günün anısına çiçek verdi.

Ziyarette hazır bulunan İYİ Parti’nin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Hakan Deniz de yakın zamanda yönetimini oluşturup Düzce’nin daha iyi bir geleceğe sahip olması için ekibiyle çok çalışacaklarının sözünü verdi. Düzce Manşet Gazetesi’ni ilgiyle takip ettiklerini belirten Deniz, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Düzce’ye dair görüş alışverişinde bulunulan ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.