Yayın hayatına başladığı 25 Eylül 2006 tarihinden bu yana objektif ve seviyeli yayınları ile Düzce'nin gündemini tutan Manşet Gazetesi 15 yaşında...

Okurları ile buluştuğu ilk günden itibaren doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Düzce halkına en iyi hizmeti vermeyi amaç edinen Manşet Gazetesi, Düzce'nin ve bölgenin sesi olmaya devam ediyor.

15 yıl önce iş insanı Önder Tonyalı'nın öncülüğünde kurulan ve 14 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşen devir teslim töreni ile Türkseven Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Düzce Manşet; güçlü, genç ve dinamik kadrosuyla okurlarıyla en güncel haberleri buluşturmayı sürdürüyor.

Sütunlarına taşıdığı haberlerle Düzce'nin gündemine ışık tutan Düzce Manşet, ilkeli habercilik anlayışından ödün vermeden yolunda emin adımlarla ilerlerken, bugün 15 yılı geride bırakmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

Yeni döneminde okurlarına daha zengin bir içerik sunmak için çalışmalarını sürdüren Düzce Manşet Gazetesi, renkli sayfalarıyla okurlarına ulaşıyor.

Gazetemizin yıl dönümünü unutmayan protokol üyeleri de kutlama mesajı göndererek bu mutlu günümüze ortak oldu.

Öncü Medya Grubu bünyesindeki Manşet Gazetesi ekibi olarak, bugünlere gelmemizde katkısı büyük olan siz saygıdeğer okuyucularımıza teşekkürü bir borç biliriz...