AK Parti Kadın Kolları tarafından bugün parti binasında Çevre Haftası nedeniyle program düzenlendi. Programa Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin. Köy muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ile aralarında gerginlik olduğu bilinen AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin'in de programa katılması dikkatlerden kaçmadı.

“Düzcemiz'in kıymetini bilmeliyiz.”

Çevre Haftası'nın kutlandığı şu günlerde küresel ısınmanın da akla geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, yaptığı konuşmada “Eskiden Düzce'de bir metre kar yağdığını hatırlıyorum. Şimdi ise küresel ısınmayla birlikte neredeyse kar yağmayacak. Yeşilliğin giderek kaybolduğu bu günlerde doğasıyla, yeşiliyle ön plana çıkan Düzcemiz'in değerini bilmeliyiz. Bu hafta içinde yapacağımız en büyük hizmet fidan dikmek olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“Doğayı korumalıyız.”

Yeşilliğin ve doğanın günümüzde büyük önem taşıdığını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram da Çevre Haftası münasebetiyle doğanın kıymetini bilmek gerektiğini ifade etti. Bayram, “Doğamızı günümüzde her zamankinden daha fazla korumalıyız. Çünkü giderek küresel ısınmanın etkisini daha fazla yaşamaya başladık.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal da çevrenin önemine değinerek günün anlam ve önemini belirten açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen etkinlik kapsamında açıklamaların ardından Gölyaka'da düzenlenen Çevre Haftası şenliğine geçen partililer, Yenikent'te bulunan Hilmi Çilingir Huzurevi mevkisine de 2 bin fidan dikecek.