Turizm potansiyeli açısından geniş alanlara sahip olan Düzce turizmindeki gelişmeler bugün düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. Düzenlenen toplantıya Düzce'deki kamu kurum ve kuruluş temsilcileri başta olmak üzere sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaşta katıldı.

Toplantı da açıklamalarda bulunan Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce'nin her alanda gelişen bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Düzce eğitim ve sanayi olarak giderek gelişiyor. Kültürel ve sosyal alandaki gelişmelerde dikkat çekiyor. Bu değerler 2008 yılında olduğu gibi 2009 yılında da gelişmeye devam edecek. Bu gelişmeleri sağlamak için bir araya gelerek neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Amacımız Düzce'yi her alanda daha da geliştirmeye çalışmaktır. Turizm de Düzce'nin gelişen değerleri arasında yer alıyor. Bu konuda da Turizm İl Müdürlüğüyle beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizmin gelişmesi için de elimizden geleni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantı da Düzce'nin turizmi hakkında katılımcılara, istatistiksel verilerin de yer aldığı slayt gösterimi eşliğinde sunum yapıldı.