Yerel seçimlerin ardından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın ilk kez katılımıyla bugün İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi. Vali Bülent Kılınç'ın Başkanlığını yaptığı toplantı da OSB'lerle ilgili çalışmalar ele alınırken toplantı, Vali Bülent Kılınç'ın açılış konuşmasının ardından basına kapalı olarak yapıldı.

“Yerimiz olmadığı için yatırımları kabul edemiyoruz.”

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Bülent Kılınç, Organize Sanayi Bölgelerinin Düzce için büyük önem taşıdığını belirterek, “Düzce'ye ciddi yatırımlar yapılıyor. OSB'lerdeki yatırımcılardan borcu olanların borçlarını bir an önce yatırmaları gerekiyor. Bazen gün içinde 3-4 yatırımcı bize gelerek yer istiyorlar. Maalesef yerimiz olmadığı için yatırımcıları OSB'lere kabul edemiyoruz. Birçok önemli yatırımcı Organize Sanayi Bölgeleri'nden bize başvurarak yer istiyor. Bu arada toplantıya katılan bütün yatırımcılara da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kılınç'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam ederken toplantı da özellikle yatırımcıların durumu, ödenmeyen borçlar ve Organize Sanayi Bölgeleri'nin içinde bulunduğu durum ele alındı.