Düzce Merkezde Valilik ve Belediye ziyaretleri tamamladıktan sonra rotasını Kaynaşlı’ya çeviren Bakan Bozdağ, Kaynaşlı Belediyesini ziyaret ederek başkan Erol Bayraktar’dan brifing aldı.

 

 

 

Daha sonra ilçe merkezde çay bahçesinde Kaynaşlı halkına seslenen Bakan Bozdağ, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kaybetmesi için gayret gösterildiğini iddia etti ve  çatı adayının seçilmesiyle israil’in bayram edeceğini ifade etti.  CHP, MHP ve diğer partilere oy verenlerin ellerini vicdanına koymasını isteyen Bozdağ, dışarıdan ithal bir adayı getirdiklerini ve dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

 

Bozdağ, "Eski camlar, bardak oldu. Artık çatı kuranlar değil, bizzat temel atanlar, temel üstüne bina inşa edenler, onun üzerine çatıyı konduran Kaynaşlılılar, Düzceliler ve bu milletin evlatları kimin Cumhurbaşkanı olacağına karar verecektir" şeklinde konuştu.

 

Bozdağ, Seçim öncesi yapılan anketlerinde ters köşe olacağını savundu.

 

"İstediğiniz kadar anket, masa başı yönlendirme yapın. Televizyonlarda parlatma programı yapanlara da sesleniyorum. İstediğiniz kadar parlatma yapın, hepsi boş. Anketin aslı Kaynaşlı'da, Düzce'de, Türkiye'dedir, gerçek anketi bu millet yapıyor. Bu millet, seçimden sonra Allah'ın izniyle göreceksiniz, bütün anketleri bir kez daha ters köşe yapacaktır. Onların yaptıkları hesapların çok üzerinde destekle Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı, Genel Başkan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Sizin desteğinizle Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olarak hizmet etme imkanı ve fırsatı bulacaktır."

 

Kaynaşlı’da vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bozdağ ardından Yığılca’ya doğru hareket etti. ilçe merkezinde kaymakam vekili Aykut Pekmez ve Yığılca belediye başkanı muzaffer yiğit tarafından karşılandı.

 

 

 

Yığılca halkının yoğun ilgisi ile karşılanan Bakan Bozdağ, belediyeye kadar yürüyerek gitti. Yol boyunca vatandaşların fotoğraf çekinme taleplerini geri çevirmeyen Bakan Bozdağ, belediyede başkan Yiğit’ten brifing aldı.

 

Bakan Bozdağ, yolda gelirken kendisine iletilen alt yapı sorununa ilişkin Yığılca belediyesi makamında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i arayarak ödenek istedi.

 

 

 

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in hediyelerini kabul eden Bakan Bozdağ, Yığılca ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bozdağ, iki gün önce Sarıkaya köyünde elim kazada hayatını kaybeden orman işçilerini unutmadı. Bozdağ, İşçilere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

 

 

 

Yığılca halkından Başbakan’a yüzde 90’ın üzerinde oy beklediğini ifade eden Bozdağ, Türkiye üzerinde oynanan oyunları 10 Ağustosta bozulacağı söyledi. Bozdağ, Başbakan Erdoğan’ın Yığılca’daki mitinginde verdiği sözü hatırlattı.

 

Bakan Bozdağ, “Eğer başbakan söz vermeseydi 100 yıl başlamazdı. O yolu bu zihniyet yapmazdı. Yavaşta olsa yürüyor. Hızlandırıp tamamlamakta bizim görevimiz. başbakanın sözünü yerde bırakmayız. Bu yol hızlı bir şekilde yapılıp Yığılcalıların hizmetine gidecektir. Bende adalet bakanı olarak vekiller kadar takipçsi olacağım.”dedi.

 

Bakan Bozdağ ardından Çilimli’ye geçti ve burada yapımı tamamlanan cezaevini inceledi. Bakan Bozdağ, Gölyaka’daki iftar programına katılacak. Gümüşova’daki teravih programını ardından Akçakoca’da sahur yapacak.

 

Haber;S.KAŞKIR