Başkanlığını Avukat Talat Saygılı'nın yaptığı Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneğinde bugün olağan genel kurul toplantısı yapıldı. TSO Toplantı Salonu'nda yapılan kurulun Divan Başkanlığını DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı yaparken toplantıya çok sayıda dernek üyesi de katıldı. Bu zamana kadar yapılan faaliyetlerin de ele alındığı toplantı da yapılan seçimler sonucunda oy çokluğuyla DÜZDER'in yeni Başkanı Cemal Aksan oldu.

Yapılan seçim sonucunda başkanlık yaptığı dönemi değerlendiren Talat Saygılı, her insanın olumsuz çalışmalar yapacağı gibi başarılı olamadığı çalışmaların da olacağını söyleyerek istemeden de olsa Yönetim Kurulu'na sormadan bazı çalışmalar yaptığını söyleyerek öz eleştiri de bulundu.

Yeni Başkan Cemal Aksan'da göreve seçilmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizden önceki yönetim de başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bundan kimsenin şüphesi yoktur. Yapılan bu çalışmaların üzerine bizde bir şeyler katarak başarılı çalışmalara devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurul toplantısında yaptığı çalışmalardan ötürü Saygılı'ya teşekkür plaketi de verildi.