Bir ay önce Düzce'nin değişik yerlerine astığı afişlerle Düzce'nin 12 sorununu gündeme getiren DÜZDER'in afişleri asıldığı aynı gün kaldırılmıştı, Söz Ver Oyumu Al sloganıyla afişleri asan DÜZDER, seçimler öncesinde adaylara gözdağı verdi.

Bugün açıklamalarda bulunan DÜZDER Başkanı Cemal Aksan, Adaylar, seçim öncesinde derneğimizi ziyaret ederek sorunları çözme noktasında bizlere söz verdiler. Seçimlerin ardından da Başkan olacak adayın sözünde durmasını istiyoruz. Eğer adaylar sözlerini yerine getirmezse seçimlerden sonra da sorunların takipcisi olacağız. şeklinde konuştu.

Aksan, dernek olarak hiçbir siyasi parti mensubu olmadıklarını da belirterek, Biz dernek olarak sadece Düzce'nin sorunlarıyla uğraşıyoruz. Bizim dernek olarak desteklediğimiz hiçbir aday yoktur. Biz Düzce'ye hizmet veren herkesin yanındayız. Bütün adaylara bize destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Adayların seçimlerden sonra da yanımızda olması ve Düzce'nin sorunlarıyla ilgilenmesi en büyük isteğimizdir. ifadelerini kullandı.