29 Mart yerel seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşları yeni gelecek Düzce Belediyesi Başkanı'ndan isteklerini yansıtmaya başladı. Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği de değişik bir yol izleyerek isteklerini afiş yaptırarak Yenikent Bağlantı Yolu'ndaki köprülere, D-655 karayolunun bazı kesimlerine ve Düzce Merkez'deki bazı alanlara astı.

Asılan afişlerde “Merkezdeki enkazları kaldıracağına, çöplerimi toplayacak bir yer bulacağına, Yenikent'in altyapı sorununu çözeceğine, Yenikent'e kapalı pazaryeri yapacağına, köy garajı değil modern terminal inşa edeceğine, imar sorunlarını çözeceğine, katlı otopark yapacağına, park paralarını Düzcespor'a ve Gençlikspor'a bağışlayacağına, 12 yıldır bitmeyen işmerkezinden beni kurtaracağına, kültür sarayı yapacağına, ulaşım sorunu çözülmüş, huzurlu, sağlıklı, temiz, sosyal bir Düzce yaratacağına söz ver, oyumu al.” ifadeleri yer aldı.

Afişlere Belediye engeli

Dün akşam DÜZDER yetkilileri tarafından değişik noktalara asılan afişler Belediye'den izin alındığı söylenmesine rağmen bugün Belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerlerden kaldırıldı. Özellikle sadece şehir içinde bulunan afişlerin kaldırılması da dikkatlerden kaçmadı. Afişlerin niçin kaldırıldığı ise bilinmiyor.