Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Kaynaşlı ilçesinde selden etkilenen Şimşir Mahallesi ile Darıyeri Hasanbey köylerini gezdi. Vatandaşların yaşadığı tahribatı yerinde gören Erbay, devletin gerekeni yapacağını söyledi. Şimşir Mahallesi Muhtarı Recep Gül ile birlikte mahalleyi gezen Erbay, vatandaşımız maalesef dere yataklarına çok yakın mesafede yapılaşma yapıyorlar. Yağmur suları dere yataklarını şişirince ortaya böyle ağır tahribatlar çıkıyor dedi. İlgili mercilere gerekli bilgilerin verildiğini belirten Erbay, Gerekenin yapılacağını söyledi.

Dere yataklarındaki sıkıntılar nedeniyle yaşanan taşkınların ardından DSİ Yetkililerine ateş püsküren Erbay, yaşanan taşkınların vatandaşın tarlalarına büyük hasar verdiğini belirterek, halkımız perişan durumda dedi.


Gece büyük korku yaşayan vatandaşlar ise her şeyin bir anda olduğunu belirterek, yarım saat içinde Kaynaşlı’nın sele teslim olduğunu kimilerinin evlerinin zarar gördüğünü kimilerinin ise ekili arazilerinde büyük hasar oluştuğunu söylediler