Düzce Üniversitesi'nde bugün Düzce Üniversitesi ile Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile düzenlenen “Tekstil Sektörü ve Markalaşma” konulu panel düzenlendi. Panele Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram ile birlikte Düzce'de görev yapan kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, üniversite öğretim görevlileri de katıldı. Panelin Başkanlığını Düzce Kadin Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu yaptı.

Panel öncesinde açıklamalarda bulunan Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kadınların işhayatına girmesi için Kadın Girişimciliğin önem taşıdığını söyledi. Rektör Şerifoğlu, ayrıca düzenlenen panellerle kadın girişimcilik konusunda önemli bilgilerin ele alındığını da dile getirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu da panel öncesi yaptığı konuşmada kadın girişimciliğin önemine değinerek bu konuda düşüncelerini anlattı.

Konuşmaların ardından panele geçilirken panele konuşmacı olarak katılan Türkiye Odalar ve Borsala Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Hey Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Bektaş “Kadın Sanayici Gözüyle Ekonomik Kriz ve Tekstil Sektörü” konularında bilgi verdi.

Panele katılan diğer konuşmacı Moda Tasarımcılara Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Korçan da katılımcılara “Krizde Markanın Önemi” konusunda bilgiler verdi.