Seçimlerin ardından muhtarlığa seçilen Yüksel Yılmazoğlu ve azaları, Elmacık Köyü'nün suya kavuşması için yaptıkları çalışmalarda sona geldi.

Elmacık Köyü Muhtarı Yüksel Yılmazoğlu ve azaları, köyü suya kavuşturmak için yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “ Elmacık köyü yaklaşık olarak 15 – 20 yıldır su sıkıntısı çekmektedir. Yeni bir proje ile deponun hemen yanından sondaj vurularak 124 metreden suya ulaşıldı. Depoların uzun yıllardan sonra temizlenmesi ile kaynak derecesindeki su, temiz depolar aracılığı ile halka ulaştırıldı. Elmacık Köyü halkına en kaliteli ve hızlı hizmeti vermeyi amaç edinen ekibimiz, katkıda bulunan değerli büyüklerimiz ile el ele vererek uzun yıllar sürecek olan projeleri öne alarak su projesini hayata geçirmiştir ve hizmet ağını genişletmektedir’

Yeni sosyal ve kültürel projelerinin de yolda olduğunu söyleyen Yılmazoğlu, mevcut ufak kaynaklarında depolara bağlandığını ve her iki çalışmaya ait ciddi rakamlarda borcun altına girdiklerini söyleyerek, duyarlı halkdan ve hayırseverlerden yardım beklediklerini sözlerine ekledi.