Düzce’de yakın zamanda göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’ye Öncü Medya’dan hayırlı olsun ziyareti…

Öncü Medya Yönetim Kurulu Başkanı Aleyna Mübarek Türkseven, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner, Başsavcı Emre’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette iletişimin ve halkı doğru bilgilendirmenin önemi üzerinde duran Başsavcı Emre, basınla diyalog kanallarının sürekli açık olacağını vurguladı.

Kapısının her zaman herkese açık olacağının altını çizen Başsavcı Emre, Düzce’deki sıcak karşılamadan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal da medya grubu olarak sadece asayiş değil haberlere konu tüm konularla ilgili devlet kurumlarından bilgi alarak yayınlamayı ilke edindiklerini belirtti.   

Ziyaret sonundan Öncü Medya ailesi, Düzce’nin yeni Başsavcısı Yasin Emre’ye görevinde başarılar diledi. Başsavcı Emre de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği Öncü Medya yöneticilerine teşekkür etti.

Öncü Medya Yönetim Kurulu Başkanı Aleyna Mübarek Türkseven günün anısına Başsavcı Emre’ye Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye Nasihatı’nı içeren tablo hediye etti.