AK Parti Düzce İl Başkanlığı Nisan Ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Seçimden sonra yapılan ilk olma özelliği taşıyan toplantıya İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut, merkez ve ilçe belediye başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve parti teşkilatları katıldı. Toplantıda yerel seçim süreci değerlendirildi.


Divan Başkanı olarak Ali Şenoğlu’nun seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından katılımcılara seçim döneminde yapılan çalışmalara dair bir sinevizyon gösterisinde bulunuldu.



Sıkıntıları çözmek için hep beraber koşacağız


Toplantıda partililere seslenen Düzce Milletvekili Fevai Arslan seçimlerdeki başarıdan dolayı emeği geçen herkesi tebrik etti. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde çalışarak sorunları çözmeye çalışacaklarını vurguladı.


Arslan, “Mali bakımdan her belediyemizin sıkıntıları var. Bu sıkıntıları çözmek için hep beraber koşacağız. Bizim ne yapmamız gerekiyorsa teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, başkanlarımızla bu işi tamamlamaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

Genel seçim havasında geçti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise seçimlerde elde edilen başarıda teşkilatın payını asla unutmayacaklarını dile getirirken en büyük payın ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da olduğunun altını çizdi.

 

Keleş, “Adeta bir genel seçim havasında geçen bu seçimlerde kabul etmek gerekir ki en büyük pay tek başına yükü omuzlayan, her türlü komplo ve tuzaklara karşı dimdik duran çok kıymetli liderimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.” şeklinde konuştu.



Katılım az olunca...


Toplantıdaki konuşmasında katılımın az olmasına atıfta bulunan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, bu hususta özellikle ilçe başkanlarının ve belediye başkanlarının dikkatli olmasını istedi. Seçim döneminde yapılan çalışmaları anlatan ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Kaşıkoğlu partililere yeni hedef gösterdi.

 

 


Kaşıkoğlu, “İki büyük başarı hikayesine daha ihtiyacımız var. Öncelikle 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek ve halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ve hemen arkasından kurumsallaşmanın tamamlanacağı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin hayata gerçek manada geçeceği, vesayet yönetimlerinin son bulduğu bir genel seçimi hep birlikte gerçekleştirmiş olacağız.” şeklinde konuştu.


Ş…..e en kuvvetli yanıtı verecektir



Daha sonra üslubunu sertleştiren Kaşıkoğlu, isim vermeden parti içinde “hain” olarak nitelediği kişilere yüklendi.

 

 

Kaşıkoğlu, “Başarıya giden yolda ayağımıza çelme takanlar, kendi içimizdeki hainler, Sayın Başbakan’ın sesi kısılırken maalesef içimizdeki Amerikalılar'ın büyük bir ihanet içinde olduklarına şahit olduk. Kendi içimizde olup da başka parti adaylarına çalışan ve onlara oy isteyen zavallıları da gördük. Elbette ki herkes yaptığını yaptığını bir gün biçecektir. Ama benim Başbakanımın, milli iradenin temsilcisi Başbakan’ın sesi kısıkken Van’da çıkıp o heyecanı paylaşırken, benim partime değil bu partiye oy ver diyen ş…..e en kuvvetli yanıtı verecektir inşallah.” ifadesini kullandı.



Düzce’de cemaatin ipini çektik


Kendisi hakkında cemaatle içli-dışlı şeklinde kampanya başlatıldığını da belirten Kaşıkoğlu, “Biz Düzce’de cemaatin ipini çektik.” diyerek bunları yalanladı.


Erdoğan’dan başka alacak yiğit yok

Kendisi hakkında görevden alınacağına dair çıkan haberlere yeniden cevap veren Kaşıkoğlu, Başbakan’ın desteğini işaret etti.


Kaşıkoğlu, “Allah’ın verdiği canı Allah’tan başka alacak yoktur. Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği görevi de Recep Tayyip Erdoğan’dan başka alacak yiğit de daha anasının karnından doğmamıştır.” ifadesini kullandı.


konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

 

Haber;C.Üstüner