Gölyaka Belediyesi yanında bulunan Engelsiz Kafe'de yapılan programa, Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Gölyaka Engelliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Karduz, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Çavuşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Necmi Kap, MHP İlçe Başkanı Faruk Öztürk, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, Kurum ve Daire Müdürleri, Muhtarlar, STK Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gölyaka Engelliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 


Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Dernek Üyesi Nuray Okşit'in açılış konuşmasından sonra Kaymakam, Belediye Başkanı ve Dernek Başkanı'nın yaptığı engelli bireyler başta olmak üzere günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yaptılar.

Daha sonra protokol tarafından kesilen kurdele ile Engelsiz Kafe'yi gezerek engelli vatandaşlara gül takdim etti. İkramlar eşliğinde çay içerek sohbet edildikten sonra ilçemizde ki özel çocuklar ile bir araya gelinerek onlarda muhabbet edildi.



Özel çocukların samimi ve cana yakın hareketleriyle karşılaşan protokol ile vatandaşlar birlikte epey zaman geçirdi. Şarkı söyleyerek kendilerini ifade etmeye çalışan çocuklarımızı Kaymakam Kurt ve Başkan Demircan makamlarına da gelerek ziyarette bulunmalarını istedi.

Gölyaka Engelliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Karduz programa katılanlara tek tek teşekkür ederek desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.