Saadet Partisi'nde bugün hanımlara yönelik Belediye Başkan adaylarının da katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Proföser Doktor Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz'de katılırken düzenlenen toplantı Saadet Partisi Merkez ve ilçe Belediye Başkan adaylarının tanıtımı ile başladı.

Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın, parti olarak seçimlere iddialı girdiklerini ve seçimleri kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Aydın, “Seçim sürecinde gerekli çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde inceliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında da yapılması gerekenler için girişimlerde bulunuyoruz. Sorunları çözülmesi için göreve gelmemiz halinde elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Tanıtımın ardından Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz de partili kadınlara seslendi. Özellikle ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çeken Altınöz, “Gazze'ye yapılan saldırıları görüyorsunuz. Bu saldırıların Gazze'yi ne hale düşürdüğü de ortada. Bir an önce bunun için çözüm yolları bulunması gerekiyor. Bu duruma seyirci kalamayız.” ifadelerini kullandı.