Bugün gerçekleştirilen AK Parti aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, yine sinirlendi. Toplantı salonuna gelen Erbay, kendisine yer ayrılmadığı için önce telefonda “Şu müziğin sesini kısın” diye bağırdı.

Daha sonra kendisine yer ayrılmadığını anlayan Erbay, yine telefonda “Ben Düzce Milletvekiliyim. Ben saf gibi ortada kaldım. Senin Başkanın nerede? Böyle şey olur mu? “ diyerek sert bir şekilde yaşanan duruma tepki gösterdi.

Bu sırada yaşanan durumu çekmek isteyen basın mensuplarına da AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Recep Ali Topaloğlu tepki gösterdi. Topaloğlu “Ortada bir şey mi var? Niye çekiyorsunuz? Çekim yapmanıza gerek yok.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan durumu gören AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erbay'ın yanına gelerek kendisini sakinleştirmeye çalıştı ama etkili olamadı. Daha sonra olay yerine gelen AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Erbay'ın kolundan tutarak Erbay'ı sakinleştirdikten sonra odadan çıkardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in toplantı salonuna gelmesiyle birlikte Erbay da en önden kendisine yer buldu.