Düzce’nin eski il kültür ve turizm müdürlerinden olan Özcan Budak, siyasete İYİ Parti çatısı altında adım attı.

İYİ Parti’ye katılan Budak’a üyelik rozeti İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale’nin de katıldığı programla takıldı.

“Yılların bürokratik tecrübesini Düzce İYİ Parti çatısı altında kullanacağım”

Düzce’de 19 yıl gibi uzun bir süre il müdürlüğü koltuğunda oturan Özcan Budak parti rozetini taktıktan sonra yaptığı açıklamada, ‘Siyasi yaşamımızın parlayan yıldızı, halkımızın ve Düzceliler’in umut ışığı olan çalışkan ve özverili insanların içerisinde bulunduğu İYİ Parti üyesi olmaktan ve İYİ Parti Düzce Teşkilatı’nın bir parçası olarak çalışmaktan duyacağım mutluluk ile tüm Düzceliler’i selamlıyorum. Yılların bürokratik tecrübesini, bilgi ve birikimini Düzceliler için Düzce İYİ Parti çatısı altında kullanacağım. Atmış olduğum bu adımın şahsıma, Düzceliler’e ve İYİ Partililer’e hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Özcan beye aramıza ‘hoş geldin’ diyorum”

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise, “Kentin her kademesinden, her siyasi görüşten ve toplumun her kesiminden partimize olan yoğun ilgi sürüyor. Şahsıma ve teşkilatıma duymuş olduğu güven sebebi ile sayın Özcan Budak’a ve üyeliğinde emeği geçen kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyor, Özcan beye aramıza hoş geldin diyorum. İYİ Parti Düzce teşkilatları tüm Düzceliler için umut olmaya devam edecek ve hep birlikte başaracağız.” şeklinde konuştu.