Mezunlar gününde Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinlikler göz doldurdu. Yapılan etkinliğe Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, DÜ Rektör Yardımcısı Mustafa Kepez, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan da katıldı.


DÜ Meslek Yüksek Okulu Müdürü İlhan Özturan günle ilgili yaptığı açıklamada “1976'da kurulmuş olan okulumuz Düzce Üniversitesi'nin en büyük birimlerinden bir tanesidir. On binin üzerinde mezun verdik. Her yıl Haziran Ayının ilk pazar gününü Mezunlar Günü olarak kutluyoruz. Amacımız ise eski ve yeni mezunları biraraya getirmek” dedi.

Hem eğlendiler, hem tanıttılar

Düzenlenen etkinlikte ayrıca okul öğrencileri kendi ürünlerini düzenledikleri sergiyle tanıttı. Bir öğrenci ise sergilediği Ege yöresinden folklor oyunuyla beğeni kazandı. Yine okul öğrencilerinden oluşan ' Grup Tura' ise seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar ile izleyicileri coşturdu. 33.Mezunlar Pilav Günü dolayısıyla 22 yıllık mezunlar biraraya gelmenin heyecanı ve sevincini paylaştı. Eski mezunlar, okulun Eski Müdürü Recai Aslan ile geçmişi anlatırken duygulu anlar da yaşandı.
22 yıllık mezunlar Mustafa Ünal, Ömer Bayhan ve Ömer Petek tarafından internet üzerinden birbirlerine ulaşıp, pilav gününde bir araya geldiklerini söylediler. Bu etkinliğin her yıl tekrarlanacağını söyleyen eski mezunlar “Tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dediler.