Yeni belediye hizmet binasının yapılmasının ardından kapanan ve kapanması nedeniyle sokak esnafının tepkisine neden olan Hükümet Sokağı'nın yeniden trafiğe açılması isteniyor. Sokakta faaliyet gösteren esnaflar yolun tekrar açılması için Düzce Valiliği'ne yüzün üzerinde imzanın bulunduğu dilekçe verdi.

Yolun trafiğe kapanmasının üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen Hükümet Sokağı'nda faaliyet gösteren esnaflar, yolun açılması için mücadelelerini sürdürüyor. Sokakta işyeri bulunan yüzün üzerinde esnaf, imzaladıkları dilekçeyi Valiliğe verdiler. Yolun kapanması nedeniyle işlerinin durma noktasına geldiğini belirten esnaflar, sokağın tekrar trafiğe açılmasını bekliyor. Esnaflar, araçlarıyla çarşıya gelen vatandaşların sokağa girmek için dolaşmak zorunda kaldığını, bu nedenle işlerin bıçak gibi kesildiğini savunurken valiliğe sundukları dilekçeden olumlu sonuç almayı beklediklerini vurguladı.

Yüzün üzerinde imza toplayan Hükümet Sokağı esnafı, ekonomik krizin işlerini olumsuz etkilediği şu günlerde ikinci büyük darbeyi yolun kapanmasıyla aldıklarını belirtti.

Diğer taraftan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yaklaşık 4 ay önce yaptığı açıklamada yolun trafiğe tam olarak kapanmadığını ve yolun durumunun ne olacağına vatandaşın karar vereceğini ifade etmişti.