İŞTE O ARACIN ÖZELLİKLERİ

Düzce, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı’nın milyonluk makam aracını konuşuyor. 2020 model Audi A6 marka lüks makam aracını katlı otoparkta fotoğraflayarak Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na gönderen bir esnaf altına “Esnaf cefa çekerken, Taşlı sefa sürüyor” yorumunda bulunmuştu.

Milyonluk makam aracının fotoğrafı ve esnafın tepkisinin “YÖRÜK MALI İLE BÖYLE KURBAN KESİLİR” başlığı altında Öncü Haber’in internet sitesinde yer almasının ardından çok sayıda vatandaş konu hakkında görüş ve düşüncesini yorumlara aktardı.

Koronavirüs nedeniyle ülke ekonomisinin zor bir sınavdan geçtiği ve devletin bu sıkıntılı sürece merhem olmak için kampanyalar düzenlediği bir dönemde Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı’nın oda kaynaklarını kullanarak makam arabasını 1.5 milyon TL’lik bir araçla yenilemesi ‘Bu ne acele?’ sorusunun irdelenmesine neden oldu.

Düzceli birçok esnaf pandemi yüzünden iş yerini kapatmak zorunda kalıp, geri kalanlar ise borcuna borç ekleyerek ayakta kalma mücadelesi verirken, makamlardaki kişilerin esnafa destek yerine lüks harcamalarla gündeme gelmesini Düzce halkı şöyle eleştirdi:

Güven Cellat

Tilkiyi kümese müdür yapmışlar, maaş ne istersin demişler. Gerisini siz düşünün…

Ömer Cömezli

Okuyunca ben de fikrimi yazmak istedim. Makam araçlarına son verilmesinden yanayım devlete büyük bir yük! Avrupa’da yok böyle lüks bir yasam.

Mithat Kuru

Az bile yapmış 20 yıl aynı odanın başında nasıl duruyorlar. Devlet bunları süzekten geçirmeli hiç bir marifetleri yok. Oda başkanı kanser olmuşlar, insanların iliklerine kadar emiyorlar.

Hasan Çelik

Esnaf ayıp etmiş esnaf kim için var onlar için var esnaf vatandaş çalışacak onlar sefa sürecek. Minicik bir audiden ne olur

Serkan Kul

Bu adamların maaşı nedir ki bunlar bu sefayı sürüyor. Yazık, devletin malı deniz ye babam ye helal olsun.

Muzaffer Bayraktar

Çektiğimiz kredilerden odanın aldığı komisyonlar Audi olarak geri dönmüş. 200 binlik krediye 12.15 keserse Düzce’yi de alır.

Esnaf

Şaşırdık mı? Tabii ki de hayır… Ertan Taşlı denen malum şahıs zengin durumu iyi olan dışında devletin malını eş dosta hep vermiştir. Koltuğuna yapışmış kalkmak ne bilmeyen Düzce’mizi sömüren Kefalet’e devlet el atmalı. Birçok esnafa kredi vermeyen zorluk çıkaran bu kooperatif. Kendi yandaşlarına kesilsin ipoteksiz kredi vermiştir. Bütün dosyalar incelenmeli…

Düzceli esnaf

Eğer bir kuruş haksız kazanç elde ediliyorsa sefa sürülüyorsa haram zehir zıkkım olsun! Esnafım ve gerçekten çok zor durumdayız. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

İsimsiz

Herkes birer tane alsın da başkaları da ekmek yesin… Ertan Bey bunlar bir gün gelecek sorulacak. Allah tarafından. Orda kaçacak yerde yok.

Düzce

Oh yavrum ona para buna para alın altınıza arabaları babanın parası mı da o kadar para veriyorsun makam aracıymış.

Şahin

Vali, belediye başkanı makam aracını anlarım, böyle odaların ortak geliri ile makam aracı da ne demek. Alsın cebinden yapsın makam aracı, acayip sonradan gördümcük bir millet olduk.

Yorumcu

Ertan Taşlı kadar kibirli kompleksli kişilik nadir bulunur bir kere diyaloğa girdim ne olduğunu belli etti

Cengaver

Ya seçimle gelmedi burası Kooperatif değil mi toplayın yönetim Kurulunu düşürün başkanlıktan gitsin yeter yaa!

İsimsiz

KİMİ BU DÜNYADA SEFA ÇEKER KİMİ DE CEFA ÇEKER. ÖNEMLİ OLAN AHİRETTE NE ÇEKECEĞİMİZ.HEPİMİ MÜSLÜMANIZ

Fahri Arslan

Esnaf kefalet kooperatiflerinde para çok biraz esnafları düşünsünler saltanatı bıraksınlar faizleri düşürsünler esnaf almış olduğu kredileri ödeyemiyor.

Yavuz

Ertan taşlının bu dünyada gözü doymaz boşuna uğraşmayın ama öbür tarafta nasip olursa uzun uzun görüşeceğiz inşallah

KERİM

YİYİN DOYMADAN YİYİN AFERİN SİZE. OTOBÜS HATTI AL AUDİYE BİN..AZ BİLE YAPIYOSUNUZ DEVAM EDİN

GÖKHAN

1,5 trilyonu bu araca vereceğinize odaya borcu olan esnafların aidat borçlarını silseydiniz ya ama gariban vatandaş esnaf kimin umurumda! Ye kürküm ye!

Ramazan

Odaya üye kişiler ödedikleri aidatların hesabını sormaları gerekir. Yerli malı varken ithal malı kullanmak haramdır. Hele hele bu günlerde. Herhalde arkadaş fırsat kolluyordu saltanat kayığına

HABER: SAVAŞ ARI