İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Genel İdare Kurulu Üyeleri Süleyman Sırrı Özdolap ve Emine Küçükali ile birlikte  Yığılca ve Gümüşova ilçelerinde,  sanayicinin, esnafın ve çiftçinin sıkıntılarını görüşmek üzere ilgili Oda ve kurumlara ziyaret gerçekleştirdiler. 

Yığılca ve Gümüşova’da Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi,  esnaf ve sanatkarlar odaları ve taşıyıcılar kooperatifini ziyaret ederek, sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan heyet, tespit ettikleri sorunları mecliste dile getirecekler.

Ziyaretleri değerlendiren Nuhoğlu, “Düzce’de sanayici, esnaf ve çiftçilerimizin sorunlarını dinledik. İlgili Odaları ziyaret ettik, esnaflarımızı gezdik. Onların tespitlerini, isteklerini dinledik.  Bize anlatılan tüm sorunları ve talepleri,  genel merkeze ileteceğiz, meclis kürsüsünden de dile getireceğiz” dedi.

İl Başkanı Yunus Özay Er, Ankara'dan gelen heyetin Düzce ziyaretini değerlendirdi, “Yaşanan ekonomik sorunlar esnafımızı, sanayicimizi ve çiftçimizi kötü etkiliyor.  Sorunlarla boğuşan esnafımızın sorunlarını dinleyip, genel merkez bazında çözüm arayıp, meclisten seslerini duyurmak için Partimizin başlattığı çalışma kapsamında, bir heyette Düzce’ye gelerek incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. Düzce merkez ve ilçelerde yaptığımız ziyaretlerde, esnafımızı, çiftçimizi, sanayicimizi dinledik, sorunlarını not aldık. Gelen Heyet, bu sorunları Genel Merkezde değerlendirip, çözüm bulunması için meclise taşıyacak” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI