Öncü TV ve 100.2 Öncü Radyo ortak yayınında her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 15:00’te izleyici ve dinleyicisiyle buluşan ‘Yorumlu-yorum’ programında ses getiren analizler yapan Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, bu kez gündemine FETÖ'cülerin alçak propagandasını aldı.

“Bu ilanı veren Pensilvanya’daki berduşun, terörist FETÖ’nün çevresindeki insanlar”

ABD'ye kaçan FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin saldırılarından biri olan New York kentinde bazı caddelerde bulunan reklam panolarında Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin ifadeler içeren ilanlar için Ünsal şunları kaydetti:

“ABD’nin New York sokaklarında ‘Stop Erdoğan’ yazıyor. Bu ilanı veren Pensilvanya’daki berduşun, terörist FETÖ’nün çevresindeki insanlar. Bunun bir anlamı var. CIA ve MOSSAD’ın yetiştirdiği, sözde Erzurumlu, annesi Yahudi, babası Ermeni vatan haini Fethullah Gülen yapısının Türkiye ve özellikle Erdoğan’ı ‘durdurun’ ilanlarıyla Amerikan kamuoyunda oluşturulmak istenen bir enformasyon bu. Bununla ortaya çıkan sonuç; FETÖ denilen örgüt hala ölmemiş. Hala bir umutları var. Buradaki hesap şu ‘Ey cemaatimiz, cezaevinden kaçan, göçen ihanet şebekesi siz hiç umudunuzu kaybetmeyin, bir yeniden hayat bulacağız Amerika’nın başında artık Biden var.’ Akıllarınca bu mesajı veriyorlar.”

“Stop Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli de olsaydı aynı tepki ve kararlığı gösterirdik”

Asil Türk milletinin her zaman devlet başkanının yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurgulayan Ünsal, hain teröristlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını şöyle aktardı:

“Peki olması gereken ne? Şunu görmemiz lazım; FETÖ’nün kumpası olan Ergenekon davalarında yargılanan, hapis yatan Eski Genelkurmay Başkanımız Sayın İlker Başbuğ Gazeteci Ahmet Hakan’a konuk olduğu programda ‘Benim Sayın Erdoğan’ın vatan ve millet sevgisinden endişem yok ama FETÖ konusunda çok yalnız kaldı.” demişti. Çok doğru ve yerinde bir tespitti. ABD, Fransa ve İngiltere karşılarında eğilip bükülen, sömürge olan bir devlet başkanı, Türkiye’nin başında böyle bir adam istiyor. ‘Erdoğan’ı siz durduramazsınız. Bu milletin asil evlatları cumhurbaşkanının arkasında duruyor. Siz durduramazsınız. Biz devlet başkanına itaat kültüründen geliyoruz. Bu yapıdan geliyoruz. Stop Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli de olsaydı aynı tepki ve kararlığı gösterirdik. Ey hain, kalleş FETÖ’nün Düzce ve Türkiye’deki ayakları, değil ABD’nin caddelerine uzaya yazsanız bu devletin cumhurbaşkanını durduramazsınız. Bu millet Orta Asya’dan buraya kaderin sahibinin takdiriyle geldi. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız, Devlet Başkanımız Erdoğan, FETÖ ile yani siyonizmle mücadele ediyor. Allah yolunu açık etsin, Allah seni iyilerle karşılaştırsın.”